Ara

Okulumuzda Kasım ayının değeri ADALET olarak belirlenmişti. Çalışmalarından dolayı öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzun Rehberlik Servisinin yürüttüğü TEMİZ OKUL MUTLU OKUL Projesi kapsamında, tüm öğretmenlerimizin işbirliği ile seçilen en temiz sınıflarımız bu hafta 4/B ve 2/C sınıfları olmuştur. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde okulumuzun öğretmenleri bir araya geldi. Bu programı planlayan Okul İdaresine , katılım sağlayan öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

"Öğretmen bir kandile benzer, kendini tüketerek başkalarına ışık verir." diyen Başöğretmen Atatürk'ün bu dizelerini, öğretmenlerimize ışık tutması adına hediye eden ve öğretmenler gününü zarif hediyelerle tebrik eden Okul İdaresine teşekkür ediyoruz.

Kas

Değerler Eğitimi kapsamında, Değerler Eğitimi Komisyonu'nun belirlediği Ekim ayı değerimiz DOSTLUK ile ilgili sınıflarımızın yapmış olduğu çalışmalar gerçekleştirildi.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni okulumuzda gerçekleştirilmiştir. Atamızı saygı ve özlemle anıyoruz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Öğretmenler Arası Voleybol Turnuvalarında okulumuz ikinci tura yükseldi. Öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Kas

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda eğitimin niteliğinin arttırılması, karar alma ve yönetim konusunda katılımcılığın sağlanması, öğrenci-öğretmen-yönetici işbirliğinin artırılması ve kurumsal kapasitenin geliştirilmesi amacıyla hazırlanan Gazişehir Öğrenci Meclisi Projesi okulumuzda gerçekleştirildi.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız okulumuzda coşkuyla kutlandı. Cumhuriyeti bize armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Programımızda emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Aile ve Sosyal Hizmetler, Adalet, İçişleri, Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlıkları ile Diyanet İşleri Başkanlığınca imzalanan "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 2022 Yılı Faaliyet Planı" protokolü kapsamında İçişleri Bakanlığınca kadına yönelik şiddetle mücadeleye yönelik eğitim seferberliği kapsamında okulumuzda veli bilgilendirme çalışmaları yapıldı.

Ekm

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan protokol kapsamında gerçekleştirilen Okulumda Şenlik Var Projesi okulumuzda hayat buldu.