Ekm

Sıfır Atık Projesi kapsamında geridönüşüm malzemelerinden oluşturacağımız kütüphanemiz için kitaplarımızı toplamaya başladık. Şehit Taner Cinpolat Ortaokulu'na verdikleri destek için teşekkür ediyoruz. Ben Okuyorum Gaziantep okuyor Projesi kapsamında tüm öğrencilerimizin okuma alışkanlığı kazanması için çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Eyl

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından, okulla ilk defa tanışan öğrencilerimizin velilerine uyum konusunda nasıl destek olacakları konusunda bilgilendirici seminerler gerçekleştirildi.

Eyl

Rehberlik Servisi tarafından, Okul rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerinin, okul müdüründen sınıf rehber öğretmenlerine kadar ilgililerin görev, yetki ve sorumlulukları hakkında ; aynı zamanda 'Eğitim Ortamlarında Dijitalleşmenin Sosyal ve Psikolojik Etkileri' konusunda bilgilendirici seminerler verilmiştir.

Eyl

Okulumuz Uyum Programını, okul öncesi ve ilkokul 1. sınıf öğrencileriyle gerçekleştirdi. Öğrenciler okula kavuşmanın heyecanını yaşarken, öğretmenlerimiz uyum konusunda öğrencilerimize destek oldular.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı sene başı Öğretmenler Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Haz

Okulumuz öğrencilerinin sportif faaliyetlerde başarıları her geçen gün artıyor. Antrenörlerimize teşekkür ediyoruz, öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

Okulumuz sınıflar arası bilgi yarışmasının finalini gerçekleştirdi. Etkinliğimizin galibi 3/D sınıfı ve 4/N sınıfı oldu. Yarışmanın gerçekleşmesini destekleyen Okul İdaresine, soruların hazırlanmasında emeği geçen görevli Sınıf Öğretmenlerimize, etkinliğin koordinasyonundan sorumlu Rehberlik Servisine ve katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuzda Okul İdaremizin desteği, Sınıf Öğretmenlerimizin emekleri ve öğrencilerimizin katılımı ile, Rehberlik Servisi koordinatörlüğünde bilgi yarışması düzenlenmiştir. İlk turda başarı göstererek iikinci tura katılım hakkı elde eden 3/D ve 3/H sınıflarımızı tebrik ediyoruz. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Spor Bayramı, okulumuzda coşkuyla kutlandı. Okulumuz Tekvando Ekibinin gösterileri büyük bir ilgiyle izlendi. öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen sınıflararası futbol turnuvasının şampiyonu belli oldu. Finalde karşı karşıya gelen 3/D sınıfı ve 4/I sınıfının kazananı 4/I oldu. Mücadelelerinden dolayı Okul İdaresi tarafından ödüllendirilen öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Hazırladıkları program ve gösteriler için öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında okulumuzda sınıflararası futbol turnuvası başladı. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Nis

Gazişehir Öğrenci Meclisi ve okulumuzun Proje Ekibinin kararı ile Psikolojik Danışmanlarımızın oluşturduğu Çevre Timi, açtığı pankartlarla doğa ve çevre konusunda farkındalık oluşturmuştur. Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Psikososyal Destek Psikoeğitim Oturumlarında yapılan etkinlikler okulumuzun Rehberlik Panosunda sergilendi.

Nis

1-7 Nisan Kanserle Savaş Haftası Panomuz farkındalık arttırma amacıyla öğretmenlerimiz tarafından hazırlanmıştır. Teşekkür ediyoruz.