Mrt

Öğrenilerimiz ders başarılarından dolayı ve Akıl Zeka Oyunları Turnyvasına katılım sağladıklarından ödül aldılar. Başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Okulumuzda bugün Sivil Savunma Günü etkinliği kapsamında İtfaiye ekiplerimiz bilgilendirme çalışmaları yaptılar. Ardından yangın tatbikatı yapılarak kısa sürede okulumuz tahliye edilip toplanma alanlarında güvenli bir şekilde toplandılar. Yangın söndürme işlemleri gösterilerek öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımı sağlandı.

Mrt

Öğrencilerimiz Akıl ve Zeka Oyunları kursumuzda akıl yürütme, mantıksal ve çok boyutlu düşünme, dikkat ve konsantrasyon, el göz koordinasyonu ve sosyal iletişim becerilerini geliştiriyorlar.

Şbt

Öğrencilerimiz Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasına katıldılar. El göz koordinasyonu ve akıl yürütme becerilerini göstererek yarıştılar. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz, danışmanlarımıza teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuzda şenlik var. Şahinbey Belediyesi'nin düzenlediği faaliyette öğrencilerimiz dans edip şarkılar söylediler. Şahincan ile birlikte spor aktivitelerine ve yarışmalara katılan öğrencilerimiz çok eğlendiler.

Şbt

Okulumuz bugün de Trafik Parkı Gezisi faaliyetine katıldı. 3A, 3C, 3M, 3N, 4E ve Uyum Sınıfı öğrencilerimiz trafik kurallarını öğrenip uyguladılar. Organizasyonda emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuzun 3A Sınıfı öğrencileri hazırladıkları pankartlarla tüm sınıfları gezerek israfın zararlarını anlattılar. Farkındalık oluşturma etkinliğini düzenleyen öğrencilerimiz ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda gezilerimiz devam ediyor. 4A, 3L ve 3F sınıflarımız ile Müzeyyen Erkul Bilim Merkezinde sergilenen Rumi Dreams sergisini izlemeye gittik.

Şbt

Öğrencilerimiz Müzeyyen Erkul Bilim Merkezinde bilim atölyelerine katıldılar. Hem eğlenip hem öğrenmeye devam ediyoruz.

Şbt

Ben Okuyorum, Gaziantep Okuyor Projesi kapsamında yaptığımız okuma saatlerinde hem öğrencilerimiz, hem velilerimiz birlikte kitap okuyorlar.

Şbt

Bilginin ışığında yükselecek bu vatan, benim adım öğretmen bana emanet vatan!

Karnelerimizi verdik, bir dönemin sonuna geldik. Öğrencilerimize bol bol eğlenmeli, kitap okumalı, dinlenmeli tatiller diliyoruz. Öğretmenlerimize verdikleri emekler için teşekkür ediyoruz.

Şbt

Öğrencilerimiz meslekleri tanıyoruz etkinliği kapsamında Polis ile tanıştılar.

Şbt

Şiir, bir sokaktaki çiçekli balkonlu evdir. Öğretmenleimiz sosyal etkinlik haftası kapsamında şiirler okuyup türküler söylediler.

Şbt

Kültürümüzü tanıyalım etkinliği kapsamında öğrencilerimiz hem kendi memleketlerinin hem de yaşadıkları Gazi Şehrimizin yöresel kıyafetleri ve yemekleri ile tanıtım yaptılar. Organizasyonda emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

4H sınıfımız okulumuzun tüm sınıflarını gezerek hazırladıkları zorbalık farkındalık pankartları ile seslerini duyurdular.