THE BALANCE OF NATURE IS IN OUR HANDS / DOĞANIN DENGESİ ELİMİZDE

Our project aims to raise individuals who are sensitive to the environment, starting from early childhood. Project steps will be prepared and implemented in accordance with the development levels of 4-6 year old students. With the activities associated with the achievements and indicators in the program, children will be supported to find creative solutions for nature and will be made aware of what to do to preserve the balance of nature. We are happy to join hands for nature in our project that attaches importance to cooperation and interaction .

Projemiz ile erken çocukluk döneminden başlayarak çeyreye duyarlı bireyler yetiştirmeyi amaçlanmaktadır. Proje adımları 4-6 yaş öğrencilerinin gelişim düzeylerine uygun olarak hazırlanıp uygulanacaktır. Programdaki kazanım ve göstergeler ile ilişkilendirilen etkinlikler ile çocukların doğa için yaratıcı çözümler bulması desteklenecek ve doğanın dengesinin korunması için yapılacakları fark etmesi sağlanacaktır. İşbirliği ve etkileşime önem veren projemizde doğa için el ele vermenin mutluluğunu yaşıyoruz

27-03-202427-03-202414-03-202414-03-2024

Yayın: 27.03.2024 - Güncelleme: 27.03.2024 11:50 - Görüntülenme: 25